Zeevracht

Fit Logistics is dé partner voor al uw internationale zeevracht. Met volledige toewijding en betrokkenheid verzorgen we het transport van uw goederen van a tot z en managen we alles wat bij het verschepen van uw zeevracht komt kijken. Onze ervaring en wereldwijde partners maakt het mogelijk om zeevracht via elke belangrijke zeehaven te verschepen.

 • Veilig en snel zeevracht vervoeren
 • 24/7 inzicht in de status van uw zending
 • Transport zeevracht van begin tot eind geregeld
 • Wereldwijd vervoer van elk type vracht

We zorgen altijd voor een ‘fitting solution’ voor het vervoeren van uw vracht. Benieuwd naar alle mogelijkheden of heeft u een vraag over onze diensten of bestemmingen? Vraag een offerte op maat aan of bel ons via onderstaand telefoonnummer. We staan u graag te woord.

Importeren en exporteren per zeevracht

Zeevracht is een uiterst kostenefficiënte en milieubewuste manier van verzenden. Grote hoeveelheden vracht kunnen immers in ruime zeecontainers worden vervoerd. Uw zeevracht per container verschepen kan op verschillende manieren, zoals het vervoeren per full container load (FCL) of less than container load (LCL). De grootte van de vracht bepaalt of uw zending wordt geconsolideerd of in aparte containers wordt vervoerd.

FCL ZEEVRACHT

Zeevracht in een aparte container verschepen

Zeevracht vervoeren met zeecontainers van 20 foot of 40 foot heet full container load (FCL). Dankzij onze ervaring en wereldwijde partners bieden wij scherpe tarieven voor het zenden van uw zeevracht. Op basis van uw specifieke behoeftes reserveren we vrachtruimte bij een rederij en het juiste formaat container om uw zeevracht mee te vervoeren.

Op deze manier kan Fit Logistics vrachten met elke grootte overal ter wereld voor u vervoeren.

Meer informatie over FCL zeevracht

LCL ZEEVRACHT

Zeevracht in een gedeelde container verschepen

Is uw vracht niet groot genoeg om een hele container mee te vullen? Dan is het voordeliger om een gedeelte van een container te gebruiken voor het vervoeren van uw zeevracht. In dit geval consolideren we de vracht met andere zendingen met dezelfde bestemming. Zo hoeft u niet voor de hele container te betalen, maar slechts voor het gedeelte dat u gebruikt.

Deze manier van zeevracht verzenden heet less than container load (LCL).

Meer informatie over FCL zeevracht

Zeevracht bestemmingen

Fit Logstics verzorgt wereldwijd vervoer, wat ook wel crosstrade wordt genoemd. Door onze internationale samenwerking met agenten in elke belangrijke zeehaven kunnen we een wereldwijde dekking aanbieden. We verzorgen vervoer voor alle soorten zeevracht van bijvoorbeeld Italië naar Honolulu of van Spanje naar Madagaskar.

Wilt u meer informatie over het verzenden van zeevracht naar een bepaalde bestemming of heeft u een vraag over onze diensten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar +31 853 030 796. We staan u graag te woord.

Fit Logistics is gespecialiseerd in het managen en vervoeren van zeevracht naar onder andere de volgende bestemmingen:

 • Nederlandse Antillen
 • Curaçao
 • Aruba
 • Sint Maarten
 • Bonaire
 • Sint Eustatius
 • Saba

Zeevracht geregeld van a tot z

Als wereldwijd expediteur ontzorgen we u bij het vervoeren van uw zeevracht. Dit doen we van begin tot eind. Vanaf het ophalen van uw goederen, het regelen van alle benodigde documentatie, verzekeringen en het in- en uitladen van de containers. Dit zendingsproces nemen we u graag uit handen om te zorgen dat uw zending veilig en op tijd aankomt op bestemming.

Mijn lading is netjes vervoerd per zeevracht en op tijd geleverd op mijn bestemming in Curaçao. De communicatie voor, tijdens en na de zending verliep perfect, Fit Logistics heeft alles keurig geregeld. Top service!
-Peter, Jan Thiel Curaçao

Breakbulk zeevracht

Breakbulk zijn goederen van grote afmeting of zwaar gewicht die niet in een standaard container verscheept kan worden. Fit Logistics biedt breakbulk oplossingen op maat om uw complexe lading naar elke bestemming te vervoeren.

24/7 inzicht in uw zending met het klantenportaal

Bij Fit Logistics vinden we volledige betrokkenheid, toewijding en aandacht uiterst belangrijk. Met ons klantenportaal blijft u dan ook altijd volledig op de hoogte van het zendingsproces en kunt u te allen tijde belangrijke documentatie raadplegen. Daarnaast heeft u volledig inzicht in de status en aankomsttijd van uw zending.

Meer weten over zeevracht door Fit Logistics

Wilt u uw goederen per zeevracht laten verzenden? Vul dan onderstaand contactformulier in. Als u vragen heeft over de mogelijkheden van het vervoeren van zeevracht of heeft u specifieke wensen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar +31 853 030 796 of te mailen naar info@fitlogistics.eu.

Contactformulier