Webshops: wereldwijd bestellen en verzenden

Overal ter wereld producten uit Europese webshops bestellen. En als webshop overal ter wereld producten leveren. Met Fit Logistics kunt u eenvoudig en voordelig wereldwijd exporteren en importeren.

Producten bestellen bij Europese webwinkels

Woont u op Aruba, Bonaire of Curaçao, dan is het niet altijd mogelijk om bij Europese webwinkels producten thuis te laten bezorgen. Maak daarom gebruik van de transportdiensten van Fit Logistics. Door onze wereldwijde dekking met zeevracht en luchtvracht, is het mogelijk om ieder product op elke bestemming te leveren. En dat tegen lage transport- en verzendkosten.

Bekijk het uitgebreide aanbod en geef uw bestelling aan ons door. We zorgen dat de producten veilig en snel bij u op locatie aankomen.

  • Overal ter wereld producten uit Europa bestellen
  • Lage transportkosten
  • Altijd inzicht in uw zending en bestelling
Overal ter wereld bestellen bij onze partner webshops

Bekijk het uitgebreide aanbod en geef uw bestelling aan ons door. We bestellen deze producten voor u,  we leveren u de producten zonder de 21% BTW* en we zorgen dat de producten veilig en snel bij u op locatie aankomen!  Alles in 1 hand geregeld!

*Vraag naar de voorwaarden

 

Wereldwijd producten leveren voor webwinkels

Naast het exporteren van producten maken we het voor webshops in Europa mogelijk om bestellingen overal ter wereld te leveren. Fit Logistics is uw logistieke partner voor het verzenden van goederen. Door onze wereldwijde dekking, lokale partners en ruime ervaring met transport via luchtvracht en zeevracht is geen enkele bestemming of uitdaging ons te gek.
Is uw webshop klaar voor de volgende stap?

  • Lage transportkosten
  • Betrokken en ervaren verschepingspartner
  • Wereldwijde dekking
Internationaal producten leveren vanuit uw webshop

Neem contact op met Fit Logistics

Benieuwd wat we voor u als webwinkel of particulier kunnen betekenen? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar +31 853 037 096. . Of vul onderstaand contactformulier in, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.