Luchtvracht

Fit Logistics verzorgt wereldwijde luchtvracht zendingen van begin tot eind. We verzenden uw goederen via luchttransport naar elke bestemming en managen uw gehele zending, inclusief het ophalen van de vracht, het regelen van alle benodigde documentatie en verzekeringen en het veilig en op tijd afleveren van de goederen. Daarnaast heeft u altijd volledig inzicht in uw zending via ons klantportaal.

 • Veilig en snel uw pakket verzenden via luchtvracht
 • Luchtvracht geregeld van a tot z
 • Wereldwijde dekking vrachtbewegingen
 • 24/7 inzicht in uw zending

Onze sleutel is volledige toewijding en betrokkenheid bij al onze klanten en partners. We vinden altijd een passende oplossing voor uw specifieke behoeftes, voor elk type vracht en voor elke bestemming. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Pakket verzenden per luchtvracht

 

Veilig en snel

Luchtvracht is een veilige en snelle manier om goederen te vervoeren. We volgen elke fase van de zending, zodat we zeker weten dat de vracht snel en correct op de eindbestemming wordt afgeleverd.

 

Alle bestemmingen

Fit Logistics verzendt als luchtvracht expediteur naar alle bestemmingen. Door ons wereldwijde (partner)netwerk is het mogelijk om uw goederen op elke locatie af te leveren.

 

Uw luchtvracht compleet verzorgd

Bij luchtvracht komt veel kijken, zoals het regelen van alle benodigde documentatie, de douaneformaliteiten en verzekeringen. Fit Logistics regelt het zendingsproces van begin tot eind, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

 

24/7 inzicht

Met ons klantportaal heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in de status van uw luchtvracht. Zo volgt u op elk moment de status van uw zending en raadpleegt u snel belangrijke documentatie.

Internationaal luchtvracht verzenden

Ons wereldwijde netwerk maakt het mogelijk om elk type vracht naar alle bestemmingen verzenden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar +31 853 030 796.

We verzenden uw luchtvracht onder meer naar de volgende bestemmingen:

 • Nederlandse Antillen
 • Bonaire
 • Aruba
 • Sint Maarten
 • Curaçao
 • Sint Eustatius
 • Saba

Luchtvracht van deur tot deur

Naast luchtvracht zijn we ook gespecialiseerd in zeevracht, wegtransport en opslag. Hierdoor is het mogelijk om uw zending overal af te leveren.

“We doen al jaren zaken met Fit Logistics, en naar alle tevredenheid. Ze komen altijd de afspraken na en zijn snel, punctueel en betrokken. Goede service! ”

– Gert uit Amsterdam

Importeren via luchtvracht

Als internationaal expediteur helpen we u graag bij het importeren en exporteren via luchtvracht. Wilt u gaan importeren? Met onze ervaring en ons wereldwijde netwerk weten we direct welke logistieke middelen en documenten er nodig zijn en organiseren we uw import van begin tot eind. Bovendien heeft u altijd volledig inzicht in de kosten en status van uw luchtvracht.

Exporteren via luchtvracht

Goederen exporteren met luchtvracht biedt grote kansen. Wilt u uw goederen wereldwijd vervoeren of leveren? Dan zijn wij uw partner voor het exporteren via luchtvracht. We organiseren en verzorgen uw export van deur tot deur, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport, de benodigde documenten of de douane.

Contact opnemen met Fit Logistics

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons via onderstaand telefoonnummer. Wilt u dat we contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in.

Contactformulier